luni, 28 februarie 2011

Viața de sub ape- continuare


Aceste fotografii au fost făcute tot în Grecia (Neos Marmaras), în vara lui 2010.

7 comentarii:

  1. Cat de frumos Ioana, scumpa mea!!!!...Sunt fotografii extraordinare!! Iti dai seama ce putini oameni pot vedea cu ochii lor (asa cum ai facut-o tu), pot atinge, pot simti aceste minunatii din ape??... Doar cu ajutorul tau, prin intermediul fotografiilor, se pot bucura si ei de lumea nevazuta si necunoscuta pentru cei mai multi dintre oameni :D!...Multumim, Ioana scumpo :D!...>:D<...Valentina M.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, dna profesoara! Ma consider norocoasa ca am avut ocazia sa merg in Grecia si sa ma bucur de natura submersa. Sper sa mai am prilejul sa vizitez si alta lume subacvatica. Va imbratisez cu dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultima fotografie chiar iti da impresia de "alta lume"... o savana subacvatica. Felicitari! Reusesti sa transmiti ganduri si sentimente deosebite, iar noi, cei pentru care fotograful transpira, iti multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Bogdan! Apropo de ultima poză... Mai eram cu o prietena amatoare de snorkeling și căutam scheleți de arici de mare. Înotam amândouă cu privirile către fundul mării (:D), concentrate la nisip. Când să ridicăm capetele- mare sperietură mare! Iarba asta era aproape cât noi! Firele se unduiau pașnic, însă noi ne-am speriat mai degrabă din cauza necunoscutului- nu știai ce o sa iasă de acolo! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos, sper sa vi si cu alte imagini la fel de interesante :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari Ioana, ai niste fotografii deosebite si foarte, foarte frumoase. Toate sunt minunate dar eu am fost foarte impresionata de cele ce tu le-ai numit viata de sub ape. Poate pentru ca eu nu ma simt in elementul meu in apa. Te pup. Ana Dobre

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult pentru comentariu! A fost chiar o surpriza frumoasa, ma bucur mult ca mi-ati vizitat blogul! Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere