marți, 18 ianuarie 2011

Viața de sub ape











Am folosit acest aparat: (Canon Powershot D10). Il recomand cu căldură.

12 comentarii:

  1. Fotografiile sunt excepţionale. Este o faţă a "Gaiei" mai puţin arătată, majoritatea fotografilor amatori, dar chiar şi profesionişti ţintind ceea ce este mai lesne de ajuns. Însă pentru cine încearcă şi depune efort, natura are răsplată pe măsură. Felicitări Ioana şi aşteptăm o nouă serie din vara acestui an.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Bogdan! Si eu astept cu mare drag sa vad ce fotografii ai mai realizat. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...Scumpa mea Ioana!!! Fotografiile tale mi-au taiat respiratia si m-au impresionat profund!!! E atat de multa frumusete si culoare...este minunata viata sub diverse forme si culori :)!...Te rog sa nu te opresti! Sa inchizi ochii in continuare...si sa vezi cu inima...multi oameni din pacate nu o fac...nu stiu sa priveasca, sa vada, sa simta :(...Te felicit din toata inima, scumpa mea!
    Pot sa promovez blogul tau pe facebook? :D...Astept raspunsul tau :)...
    Valentina Manoiu

    RăspundețiȘtergere
  4. Scumpa mea...am privit din nou fotografiile :)...esti o maestra!!!...Unde le-ai facut?...Sunt atat de frumoase!!!...Imaginea este atat de clara !...Eu nu reusesc sa fac fotografii frumoase...cred ca nu ma pricep prea bine :)...Te imbratisez scumpo!...si abia astept sa mai postezi...>:D<...Valentina M.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc, dna profesoara! Am facut aceste poze in Marea Egee- mai precis in Neos Marmaras (Grecia). Am folosit un aparat subacvatic Canon Powershot D10 (desi este un ultracompact, este un aparat extraordinar, cu care fac "echipa" buna, mai ales in vacanta de vara :) )

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaaaa...Mama Grecia <3...cate minunatii!!!...dar sunt convinsa ca ochisorii tai si sufletelul tau, in mod special...si mai putin aparatul (desi e unul extraordinar :D )au contribuit la frumusetea imaginilor :D!...abia astept ca in vara aceasta sa te "scufunzi" intr-o mare :))...te imbratisez scumpo!! valentina m

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare ca pozele astea arata clar profesionalismul tau dar si al aparatului:D Felicitari Ioa:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti multumesc, Bibi! Testam profesionalismul aparatului si la vara la strand daca vrei :)) Eu zic sa va cumparati costumele de pe Victoria's Secret de acum :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Breath taking! Sunt mandra sa zic ca am o colega care face asemenea poze! Felicitari inca o data! Ar fi pacat sa nu valorifici acest talent in sensul postarii pozelor intr-o revista de specialitate sau cine stie.. chiar mai departe - realizarea unui documentar. Vorba aia.. cunostintele profesionale le ai deja

    RăspundețiȘtergere
  10. Mersi mult, Ana. Da, m'am gandit sa scriu cate ceva despre fiecare specie, insa mai intai trebuie sa aflu cum se numesc :)) O sa pun mana pe un determinator si o sa aflu. Thx de incurajare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce ţară minunată avem, dar mai ales ce tineri talentaţi!!! Sunt convinsă că vom mai auzi de tine!!! Fotografiile sunt minunate! Felicitări şi mult succes în continuare!
    Cu drag, Elena Marţin...320:D

    RăspundețiȘtergere